Oddjob Umeå Jazzstudio

15.9

Oddjob

Köp biljett

Torsdag 15.9

Oddjob

Lokal: Äpplet

Oddjob kommer på besök och vi börjar med att brista ut i ett kollektivt: ÄNTLIGEN! För även om bandet besökt Umeå flera gånger tidigare var det nu ett tag sedan sist och i det här fallet så framkallar ”ett tag sedan” alltid en känsla av att det var för länge sedan.

Ständigt aktuella Oddjob firar i år 25 år och gör det bland annat med releasen av albumet ”25” med tillhörande turné. Sin vana trogen har såväl skivan som bandets framträdanden hyllats av såväl recensenter som publik och kommer helt säkert vara med i diskussioner om gyllene skivor och grammisar (vilket skulle bli bandets fjärde). Musiken är som vanligt en eklektisk mix av jazz, funk, spaghetti-western och ethiojazz. 

Bandets medlemmar behöver kanske ingen närmare presentation. Tillsammans och på egen hand har de alla etablerat sig på den svenska musikscenen. Men, i Oddjob är det den egna musiken som får ta plats och när 5 kompisar som hållit ihop i 25+ år också råkar vara fantastiska musiker, då kan det liksom inte bli annat än magi.

STUDION Torsdag 15.9

Medverkande:

Goran Kafjes Trumpet Per "Rusträsk" Johansson Saxofon Daniel Karlsson Piano Peter Forss Bas Lars Skoglund Trummor

Dela på Facebook

Lyssna på Spotify

Webbplats